KASSAT AVOINNA

Teattereiden kassat avataan noin 20 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Näytösten aikana kassat ovat auki vaihtelevasti.

Otamme vastaan varauksia verkkopalvelumme kautta.

Näytöksiin voi ostaa lippuja noin viikkoa etukäteen.

Maksutapoina hyväksymme käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartum-kulttuurisetelit, Edenred Virikesetelit sekä E-passi.
Verotusedun ohjeiden mukaisesti näillä palveluseteleillä voi ostaa ainoastaan henkilökohtaisen näytöslipun tai henkilökohtaisen kertasarjalipun.


LAHJA-, SARJA- JA YRITYSLIPUT

Lahjaliput

Saatavilla haluamallesi summalle. Toimii kuten lahjakortti eli on maksetun summan arvoinen. Lipusta ylijäävän osuuden voi käyttää herkkuihin.

Yritysliput

Yritysliput myydään min. 10kpl erissä, kysy tarjous määrättyyn elokuvaan info[a]kinomarilyn.fi

Sarjaliput

Aikuisten 5-kerran sarjalippu 50€ (norm.60-70€), lasten 4-kerran sarjalippu 36€ (norm.40€-48€).


YRITYSMYYNTI

Yritysmyyntiä, tilausnäytöksiä, Auditoriotilojen vuokrausta ja muita asioita koskevissa kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme.

info[at]kinomarilyn.fi
050-3064196


3D-ELOKUVAT

3D-lisä 2€. Ei veloiteta sarjalippua käytettäessä.


Yksityis- ja yleisötilaisuudet

Elokuvateatteri Marilyn muuntautuu helposti myös kokous- ja seminaaritiloiksi. Täysin digitaalisen elokuvateatterijärjestelmän avulla kokousmateriaalin esittäminen käy vaikka suoraan omalta kannettavalta tietokoneelta. Käytössä on myös langaton mikrofonijärjestelmä.

Järjestämme yksityisnäytöksiä toiveidenne mukaisesti, esim. lasten syntymäpäiväpaketti 200€ (sis. yksityisnäytöksen liput, popparit ja limut 10 hengelle).

Tilat sopivat suuremmallekin porukalle, salissa on 177 paikkaa. Järjestämme kokoustarjoilut aina kahvista lämpimään ruokaan.

Lisätiedot ja tiedustelut:

info[a]kinomarilyn.fi
050-3064196